fredag den 3. august 2012

Mors Fødselsdagskage

 I går havde min mor fødselsdag, og der skulle naturligvis bages en lækker kage. Derfor kastede jeg mig ud i min første store kage med fyld.
Selve kagen er mudcake, og fyldet er hindbær mousse og toblerone creme. Kagen er smurt op med vanille frosting, hvor jeg bare har nøjedes med 1/2 dl mælk, så den blev lidt mere fast. Derefter er den belagt med fondant, farvet med en lille bitte smule brun pastafarve. Kagen er dekoreret med royal icing sprøjtet ud med Wilton tyl nr. 2 og 2D.
Blomsterne er lavet af fondant blandet med en smule tylose pulver

Orkideerne er lavet med orkide udstikker, roserne med roseudstikkere 40 mm og 75mm.
Nellikerne er lavet med nellikeudstikkere 35 og 40 mm.
De sidste blomster er lavet med en helt basic blomsterudstikker, og derefter præget med denne.
Alle bladene er lavet med disse udstikkere.
Blomsterne er desuden penslet med en smule grøn pulver farve

Indeni :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar