tirsdag den 21. januar 2014

Hurtige Nutella kager
Disse lækre kager med Nutella er utrolig nemme og hurtige at lave, og er derfor ideelle impuls-kager, hvis man får uventede gæster, eller hvis en ikke planlagt kagetrang trænger sig på - det kan jo ske!
Desuden kræver de kun 3 ingredienser, så der er også en god chance for, de kan klares uden at skulle en tur forbi supermarkedet først.

Opskrift:
Giver 6 stk

2,5 dl Nutella
2 æg
1,5 dl mel
Evt. kokosflager

Pisk Nutella og æg sammen i hånden til blandingen er jævn. Tilsæt mel og rør til en ensartet dej. Fordel dejen i muffinforme og læg evt. kokosflager på toppen. Bag ved 180 grader i ca. 15-20 min - der må gerne hænge en lille smule ved, når du tjekker dem.

Det er også lækkert med hakkede nødder i stedet for kokosflager, eller, hvis du ikke har travlt, med en frosting af smør, flormelis og moset banan. Mums!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar