søndag den 6. maj 2012

Amerikanske Pandekager med Banan


Søndag = brunch og brunch = lækre pandekager!
Disse pandekager er super lækre og rigtig gode til en hyggelig brunch. Jeg kan godt lide dem med banan i, men er man ikke så meget til det, så udelader min helt enkelt bare bananen, så får man helt standard amerikanske pandekager.


Opskrift: 
2 1/2 dl hvedemel
1 spsk sukker
1 knsp salt
1 æg
2 spsk smagsneutral olie
2 1/2 dl mælk
1 tsk bagepulver
1 banan
Olie eller smør til stegning


Mel, sukker, salt, æg, olie og 1 dl mælk kommes i en skål og piskes til en klumpfri masse. Resten af mælken piskes i lidt ad gangen. Bagepulveret tilsættes og piskes med i dejen. Bananen moses og blandes i dejen. Pandekagerne skal bages straks efter at dejen er lavet.
Kom olie eller smør på en varm pande og kom dej på i små klumper (størrelse efter ønske) Bages på begge sider til de er lysebrune og lækre (ca. 2 min. på hver side) Gentag til der ikke er mere dej. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar