torsdag den 20. marts 2014

Afternoon Tea på Konditori Antoinette
Sidste weekend havde min mand og jeg en lille kage-date på Konditori Antoinette ved Pistolstræde i København. Vi har besøgt det hyggelige konditori et par gange før og nydt deres lækre kager, og denne gang besluttede vi os for at prøve deres Afternoon Tea.

Arrangementet bestod af forskellige lækre søde og salte sager, samt en kop te eller kaffe.*
Det salte udvalg bød på paté på fine hjerteformede brød, bruschetta med tomat og oliven, en lun fingersandwich med pesto og ost, samt en lille butterdejsbolle med skaldyrssalat.

Og så til det vigtige; Kagerne!


 Her fik vi fragilite med moccacreme, små romkugler, kransekagestykker, trøffelkugler, samt en medalje og en tivolikage.
Det hele var rigtig lækkert, og det eneste minus var medaljen, som var blevet noget brændt i bundene. Det var rigtig ærgerligt, for desværre var det ikke kun udseendet, det påvirkede. Alt i alt var det dog rigtig godt, og vi gik derfra godt mætte.

Vi gav 195,- for afternoon tea til personer, og jeg synes virkelig, vi fik noget for pengene.

*Hvis du ligesom jeg selv er sådan en særling, der hverken er til te eller kaffe, kan du i stedet få en kop varm kakao. Du kan også opgradere din kaffe til en 'luksuskaffe'. Dette koster 20,- oven i prisen.


Dette opslag er på ingen måde sponsoreret :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar